Tuloilmoitus taloyhtiölle

Tuloilmoituksen voit tehdä joko tästä linkistä, sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä toimistollamme.

Tuloilmoitus on tehtävä, jotta:

  • oveen voidaan vaihtaa nimi
  • huoltomies voi tarvittaessa avata oven yleisavaimella.
  • voit saada huoneistoa koskevia todistuksia.

Päivitä asiakirjat

Toimistomme kiinteistösihteeriltä voi tilata kiinteistön asiapapereita. Nopeuttaaksesi asiointiasi, asiapaperit kannattaa aina tilata etukäteen. Näin ehdimme etsimään tarvittavat tiedot sovittuun ajankohtaan mennessä. Kaikki asiakirjat ovat maksullisia, vuosittain vahvistettavien tariffien mukaisesti.

Talonkirjaotteet

Talonkirjaotteessa on kiinteistön ja huoneiston tiedot sekä tiedot huoneiston asukkaista. Talonkirjaote tarvitaan liitteeksi esimerkiksi Kelan asumistuen hakupapereihin. Otteen saamisen edellytyksenä on, että kaikki huoneistossa asuvat ovat toimittaneet tuloilmoituksen Mustikkahaan Huolto Oy:n toimistoon. Talonkirjaote noudetaan toimistoltamme ja saat laskun mukaasi.

Isännöitsijäntodistukset

Isännöitsijäntodistus liitteineen on tilattava hyvissä ajoin etukäteen. Isännöitsijäntodistus vaaditaan huoneiston myynnissä. Lisäksi pankit haluavat todistuksen selvittäessään lainan haun yhteydessä lainavakuuksia.

Tilausoikeus on huoneiston omistajalla, omistajan valtuuttamalla henkilöllä tai kiinteistönvälittäjällä myyntitoimeksiantoa vastaan. Isännöitsijätodistuksen saamisen edellytyksenä on, että huoneiston osakas on merkitty huoneiston osakkaaksi isännöitsijätoimistoon toimitettavien asiapapereiden perusteella. Isännöitsijäntodistus toimiteaan sovitusti, johon liitämme laskun mukaan.

Piirrustukset ja kiinteistön talous

Toimistoltamme voi tiedustella oman huoneistonsa pohjapiirustusta. Piirustus kannattaa muiden asiapapereiden tavoin tilata etukäteen. Pohjapiirustus noudetaan toimistolta, josta veloitetaan kopiontimaksu.

Isännöintiasiakkaidemme talousarvio sekä tuloslaskelma ja tase kuuluvat isännöitsijäntodistuksen liiteasiapapereihin. Osakkaille tasekirja toimitetaan yhtiökokouskutsun mukana.

Mustikkahaan Huolto Oy on rekisteröity 5.6.1986

Huolehtia omakustannushintaan osakkaittensa omistamien talojen ja tonttien puhtaanapitoon ja hoitoon kuuluvista tehtävistä sekä omistaa ja hallita yleistä huoltoa palvelevaa omaisuutta. Yhtiö voi sovittua korvausta vastaan myydä palveluksiaan myös sellaisille, jotka eivät ole yhtiön osakkaita.

Yhteystiedot

Toimistomme palvelee:

Maanantai 09.00-16.30

Tiistai-Torstai 09.00-15.00

Perjantai 08.00-14.00,

Päivystävä huoltomies 24/7

puh 040 071 0260

Marjatie 13 A 2
18200, HEINOLA

(03) 715 2304

huolto@mustikkahaanhuolto.fi

Jätä meille yhteydenottopyyntö

15 + 4 =